Vreau sa contribui

la dezvoltarea TA!

 Scopul meu in coaching
este sa-ti dezvolt CONSTIENTA
si responsabilitatea pentru
atingerea VISURILOR TALE!   

Mihai este Antreprenor, Coach si Consultant de Business.

De-a lungul anilor si-a dezvoltat o cariera de peste 25 de ani in vanzari si management. S-a remarcat intotdeauna prin dedicarea cu care s-a angrenat in toate proiectele pe care le-a initiat sau la care a participat. Ca manager de vanzari a activat pe diverse trepte de management. Asa a ajuns, in timp, Director de Vanzari, Director Executiv, in cel mai mare proiect coordonand o echipa de vanzari, la nivel national, de peste 2000 de oameni.

Pentru ca si-a dorit intotdeauna sa devina din ce in ce mai profesionist, a investit continuu in instruirea sa, certificandu-se ca: Director de Vanzari, Trainer si Manager de Proiect. A format piete si echipe, pentru companiile pe care le-a reprezentat, a pregatit si sustinut training-uri specifice de comunicare si tehnici de vanzari.

Ca profesionist, a investit in cursuri de dezvoltare personala, acreditandu-se ca “Train the Trainers” si “Director de Vanzari”, iar din anul 2014 este membru John Maxwell Team, acreditat ca “Teacher, Speaker, Coach”, atat in Romania, cat si in USA. Pe baza curriculei John Maxwell Team a sustinut nenumarate training-uri, sesiuni de coaching, individuale si de grup si grupe de mastermind.

Asa a devenit consultant, ajutand antreprenori, manageri de top si proprietari de afaceri sa formeaze piete si echipe!

Sonia Leonte

"E Omul, Coach-ul de care am avut nevoie pentru a ma ajuta sa gasesc "calea printre drumuri". M-a ascultat, m-a inteles si mi-a dat curaj cand aveam nevoie de confirmari. Il recomand cu mare incredere tuturor celor care, pentru un moment si-au pierdut increderea in ei. Il recomand celor care vor performanta si indrumare."

Sonia Leonte, Vienna Insurance Group
Andrei Agafita

"Mihai este un Coach si un Facilitator foarte atent care stie sa te asculte si sa iti ofere sfaturi utile. La fiecare intalnire avea o agenda foarte clar stabilita pe care o parcurgeam integral, iar la final reusea sa surprinda esenta si sa rezume concis."

Andrei Agafita, General Manager at ECOVENT EXPERT
Anca Luben

"Mihai Mihalcea este un partener de nadejde in calatoria pe care ai decis sa o faci pe drumul autocunoasterii si dezvoltarii personale. Printr-o atitudine joviala si deschisa te ajuta sa iesi din zona de comfort, sa identifici “punctele oarbe” si astfel solutiile apar firesc. Cursurile si sedintele de coaching organizate de Mihai ofera fundatia pentru evolutie si succes."

Anca Luben, Head of Planning at Thematic Channels

BLOG              Ultimile articole scrise de Mihai

PROGRAME                De dezvoltare personala sustinuta de Mihai

Linked4You

Este programul care va va sprijini sa folositi LinkedIn la nivel profesionist! In acest program, va voi arata exact strategia pe care eu am folosit-o si o folosesc in abordarea de persoane adecvate pentru afacerea mea.

Vreau sa va ganditi daca in urmatoarele 30 de zile veti gasi acele persoane pe care le doriti in afacerea voastra, partenerii pe care ii cautati de ceva timp sau daca puteti comunica cu persoanele care va pot da acces la job-ul visat?


Coaching

In calitate de COACH, te fac responsabil, nu pentru a-ti evalua munca, ci pentru a intari procesul ce-ti genereaza SCHIMBAREA PE CARE O VREI CU ADEVARAT!

Scopul meu in coaching este sa dezvolt constienta si sa cresc responsabilitatea visurilor tale!

Prin programul meu de COACHING ii fac pe oameni sa invete, sa ACTIONEZE si sa mentina ciclul continuu de invatare, punere in practica si iar invatare. Determin clientii in autoevaluarea experientelor, acolo fiind si locul unde ei invata.


Antreprenoriat

Prin acest program, ajut oamenii cu spirit antreprenorial sa afle o cale prin care sa se bucure de mai mult timp si libertate!

In anul 2014, dupa ceva cautari, am gasit oportunitatea de a deveni antreprenor online si acum am posibilitatea sa lucrez atunci cand doresc, sa castig din ce in ce mai multi bani, fara sa-mi fie teama ca cineva doreste sa-mi ia locul sau ca imi cresc concurenta. Fac asta alaturi de oameni care isi doresc aceleasi lucru.

Inspir oamenii obisnuiti care au un job obisnuit sa aiba vieti extraordinare.

Partener