SPECIAL pentru: profesionisti, Antreprenori, Propietari de afaceri!

E timpul pentru un cont de LinkedIn PROFESIONIST!

Aplica cei 5 pasi pentru un cont de LinkedIn la nivel profesionist, pentru a obtine mai multi clienti, oportunitati de afaceri si cariera!

"There's a huge arbitrage that I believe many businesses can take advantage of here on LinkedIn" - Gary Vaynerchuk

Specialist si Trainer in Linkedin
Mihai Mihalcea


Comanda BROSURA GRATUITA 

si va ajunge la tine

 in 2 zile lucratoare!


1.
 Date initiale
Pentru a putea comunica  


2.
Achita transportul
Si fructifica oferta speciala

   *Brosura are pretul de 47 de ron dar, ti-o ofer acum gratuit!

     Va trebui sa achiti doar curierul. E 11 ron pentru Romania!

Care e secretul Brosurii?

NU este un "inca un alt manual" despre LinkedIn.
NU iti ofera mai multe conexiuni.
NU este o formula pentru vanzari rapide.
Acesta NU este despre strategii de indexare in social media. 
NU este despre diferite softuri de suport.

Este un ghid de optimizare!

Acesta NU este un MANUAL care sa te 'imbogateasca peste noapte"... dar, daca vei pune in practica tot ce vei invata, iti garantez ca vei fi mult mai remarcat/a in LinkedIn.

De ce spun asta?

Pentru vei avea multe mai multe interactiuni in aceasta retea pentru profesionisti decat ai acum, si de cat ai visat vreodata!

Pe ce ma bazez cand spun asta?

Pentru ca am testat si toti cei care au pus in practica cei 5 pasi au mai multe vizibilitate, mai multi clienti si mai multe oportunitati. 

Daca ai obosit sa cauti solutii de a te remarca, si sa ai cu cine comunica, atunci acesta BROSURA este pentru tine! 

Grabeste-te

Acesta oferta e limitata!

Schimbare

"Am cumparat cartea si am urmat pasii recomandati de Mihai. Am constatat o schimbare majora a imaginii mele pe Linkedin."

Adrian Dragu

Sales Manager

Pasii necesari

"Aceasta brosura de 24 de pagini, mi-a oferit toate detaliile si pasii necesari costruirii unui profil de top, intr-un timp foarte scurt."

Adriana Suciu

Propietara de afacere

Perspectiva

"...stii momentul ala cand... ajungi sa te uiti la propriul cont de Linkedin cu alti ochi si-ti dai seama cate neajunsuri are :)) util ghidul, multumesc!"

Roxana Belea

Corporate S Manager

La subiect

"La subiect. Am facut modificari ale contului din prima seara de cand am intrat in posesia mea. Merci"

Radu Mager

Logistic Coordinator

Foloseste cei 5 pasi pentru un cont de LinkedIn la nivel profesionist

Obtine mai multe vizibilitate, mai multe oportunitati, mai multe persoane adecvate tie sau afacerii tale!

Indiferent de nivelul de cariera, afacere sau nisa de piata!

E mult mai usor decat crezi!
Poti avea un cont de LinkedIn la nivel profesionist!

Hai sa iti spun si mai multe beneficii!

In primul rand, avand brosura la indemana vei sti imediat cum sa lucrezi cu fiecare setare a contului tau de LinkedIn si vei castiga timp pretios! (eu testez aceste formule de 3 ani).

In al doilea rand nu te vei chinui sa intelegi si sa tii minte fiecare setare pe care trebuie sa o faci in contul tau iar daca vrei sa schimbi ceva sa nu mai stii unde sunt setarile. 

Brosura GRATUITA te asteapta sa o comanzi!

(Vei vedea imediat cum poate fi folosita de toti cei care isi doresc o vizibilitate mai mare in LinkedIn, indiferent de indutrie, sau nivelul afacerii...)

In cele 24 de pagini ale brosurii de mai jos, vei regasi cei 5 pasi cu secretele pe care le-am descoperit... 

Personalizarea Link-ului de profil  
Personalizarea Headline-ului
Revizuirea si parcurgerea tuturor campurilor din contul de Linkedin
Parametrii unei fotografii de profil adecvate si a unui cover care sa comunice ceea ce te intereseaza
Sectiunea "summary"

Te voi ghida pas cu pas cum sa obtii contul de LinkedIn pe care ti-l doresti, foarte rapid si foarte usor. 

Sunt pasii si setarile pe care eu le folosesc (nu e doar o teorie), cu secrete descoperite in peste 3 ani de testari!

Am ajuns la aceasta formula dupa multe incercari si greseli pe care e bine sa le eviti cu ajutorul meu si a acestei BROSURI GRATUITE. 

Chiar si cand stii ca faci lucrurile bine, tot ai nevoie de un ghid sau cel puțin un review pertinent de la un specialist. Am un cont de LinkedIn de ceva ani buni, dar abia in ultimii 2 ani am reusit sa ii ințeleg valoarea si utilitatea.  Ghidul lui Mihai a venit la fix, intr-un moment in care nu mai aveam claritate si nu mai stiam ce si cum sa folosesc in LinkedIn pentru a avea un profil de profesionist, dar mai ales de a atrage prospecți care mai tarziu au devenit clienti.  Acum am ghidul lui Mihai zilnic pe birou 🙂 Multumesc! - Alina Nitu

Despre ghid ,  pot spune ca este foarte simplu si eficient, la obiect,  exact cum ar trebui sa fie orice indrumar, ca si ajutor individual. De foarte mare folos si din cateva clicuri de mouse cu ajutorlui lui prin modificari mici in pagina Linkedin, creezi lucruri mari. Foarte bun si efiecient. Multumesc - Florin Cristian Olteanu

Inainte chiar nu reuseam asa imi fac profilul vizibil,  si nu se evidentia cu nimic… Apoi am aflat de Mihai, folosind search-ul in Linkedin pentru a gasi idei/hint-uri pentru optimizarea si evidentierea profilului. Am invatat de la el ca, si cel mai mic detaliu conteaza in a fi vizibil si a avea un profil la nivel profesionist. Mi-am updatat profilul folosind toti cei 5 pasi din ghid si pot sa spun ca deja am primit aprecieri iar numarul de vizualizari a inceput sa creasca. Multi utilizatori de Linkedin au profiluri sumare insa se intreaba de ce nu au vizualizari… trebuie doar sa intrebe. Mihai e o persoana deschisa si dornica de a ajuta. - Razvan Popa

Succesul vine la cei care actioneaza!

Te intrebi de ce?

Pentru ca am tiparit doar 198 de bucati a brosuri si cand se vor termina, s-au dus...

Daca vezi aceasta pagina de site inseamna ca mai sunt cateva dar, o pot suspenda oricand. 

Iata oferta mea mai grozava decat gratuitatea!

 Sunt 100% sigur ca iti va place si pentru asta iti voi returna si banii pe taxa de curierat si poti pastra brosura gratuita

Exact! nu va trebui sa-mi returnezi brosura. Imi trimiti doar un e-mail si iti voi returna banii, fara nici o intrebare suplimentara. 

Suna bine?

Atunci comanda brosura GRATUITA, inainte de a se termina.

Serios e oferta limitata!

Iti multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa citesti pana la capat.

 De abia astept sa imi scrii cu ti-a folosit si ce s-a schimbat la contul tau de, ce oferte ai primit, cati clienti noi ai facut din LinkedIn si cum s-a dezvoltat afacerea ta. 

Mihai Mihalcea, 

Your Virtual Coach

P.S. In cazul in care esti unul din acei oameni care citesc pana la capat (uneori si eu fac asta), iata scopul acestei pagini: 

Iti trimit brosura de 24 de pagini "5 pasi pentru un cont de LinkedIn la nivel profesionist" (care se vinde la 47 de ron) si pe care o primesti GRATUIT. Da, e gratuita pentru tine, vei plati doar curierul pana la tine (11 ron pe teritoriul Romaniei).

Nu e nici o pacaleala sau vreun truc. Nu vei plati o taxa lunara sau ceva de genul asta. De fapt iti voi trimite banii inapoi pe transport daca nu iti place (si nu trebuie sa imi trimiti brosura inapoi). 

Asa ca da click pe butonul de mai jos pentru a obtine BROSURA ta GRATUITA ACUM! 

Copyright © Your Virtual Coach

* Va rugam sa retineti ca rezultatele dumneavoastra pot fi diferite fata de testimonialele din acest site. Desi fiecare testimonial vine la clientii nostri multumiti, rezultatul dumneavoastra poate varia, in functie de nivelul de motivatie al dumneavoastra, de nivelul de implementare al pasilor din brosura sau alti factori pe care nu ii putem cunoaste. Puteti obtine aceleasi rezultate, mai bune sau chiar deloc.