E mult mai usor sa gandesti cum sa gandesti diferit, decat sa gandesti cum sa actionezi diferit!

Ce inseamna asta … gandind, gandind si doar gandind, rar se poate schimba actiunea.

Actiunea se schimba cand incepi sa faci lucrul acela, cand incepi sa te misti in acea directie, cand generezi in acea activitate destul de multa actiune ce genereaza miscare continua!

Tony Robbins o numeste – “Motion creates emotion!”

Actiunea genereaza emotii/sentimente. Actionand, schimbi fiziologia corpului tau, iti schimbi mentalul si sentimentele. Asa incepi, actionezi si apoi regasesti energia lucrurilor pozitive.

Cum se poate aplica: Poti asculta audiobook-uri cate vrei, poti urmari cate video-uri poti, poti citi toate cartile, insa nimic nu va putea inlocui actiunea!

Daca vrei sa inveti sa lucrezi cu fricile tale, treci la actiune!

Daca vrei sa ai succes la job, ia atitudine, expune-ti ideile de imbunatatire!

Daca vrei sa ai succes in afacerea ta, actioneaza in directia afacerii tale!

Daca vrei sa ai succes in Network Marketing, incepe sa vorbesti cu oameni!

Daca ai citit pana aici, a venit momentul sa-ti cer sa te gandesti la un lucru de care ti-e foarte teama, pe care il tot amani si gasesti tot felul de scuze. De azi vreau sa actionezi in directia acelui lucru, indiferent de parerea celorlalti, de gandurile negative, sa incepi apoi sa analizezi rezultatele si ce se intampla in mintea ta, dupa ce incepi. Daca e o experienta buna, de succes, e grozav! Daca e o experienta mai putin buna, invata din ea! Vreau sa intelegi ca doar actiunea in sine genereaza rezultate!

Imi doresc sa incepi sa actionezi incepand de azi si daca ai decis asta, te rog sa comentezi mai jos. Daca stii pe cineva care e blocat intr-un proiect si nu se mai misca de acolo de ceva vreme, te rog trimite-i acest articol prin e-mail, sau pur si simplu link-ul. In felul acesta poti crea valoare, poti sa-l ajuti si sa-l deblochezi pentru ca e mult mai usor sa gandesti cum sa gandesti diferit, decat sa gandesti cum sa actionezi diferit!

Sursa: Eric Worre

Mihai Mihalcea
Mihai Mihalcea

Sunt Antreprenor, Coach si Trainer! Ajut pe cei care isi doresc sa aiba o prezenta profesionista in LinkedIn, sa se faca remarcati ca antreprenori sau specialisti in domeniul lor. De asemenea ajut organizatii sa aiba o imagine unitara in LinkedIn, si sa isi consolideze Brandul pe care il reprezinta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.