Uau, uau! Am fost la un webinar fantastic aseară și trebuie să-ți povestesc și ție lecțiile pe care le-am învățat eu predând în acest webinar, cât și să împărtășesc energia pe care am primit-o de la participanți!

Am avut peste, în jur de, 140 de participanți, mult, mult, mult peste așteptările mele, datorită faptului că promovarea nu a funcționat așa cum mi-am dorit, dar a fost o atmosferă fantastică. Am avut 2 ore de training intens, iar la final am răspuns la peste 20 de întrebări.

Știam că de obicei, la finalul webinariilor, audiența scade până la jumătate, dar eu am avut o surpriză să constat că oamenii aproape nu se mai dădeau plecați.

Am primit multe mesaje de mulțumire, de complimentare, chiar imediat după ce s-a finalizat webinarul și toate mesajele au mers către direcția că îmi place foarte mult să împărtășesc secrete și tipsuri despre LinkedIn.

Așa și este, de peste 7 ani de zile studiez intens această platformă profesională și care poate genera foarte multe idei, oportunități de vânzări, poziționare, branding personal, networking online și multe, multe alte beneficii pe care oamenii de vânzări, antreprenorii, freelancerii și consultanții le caută în zona de online.

Le-am arătat cum pot să crească de 3 ori vizibilitatea profilului, să se conecteze cu mai mulți clienți și să crească vânzările organic și toate lucrurile astea se pot întâmpla cu doar 15 minute zilnic.

Am arătat cele 5 secrete ale mele pe care le am în vedere pentru activitatea mea și a agenției mele, cât și pentru clienții cu care lucrăm și cu care lucrez în mod direct:

Secretul 1 – Obiectivul pe LinkedIn
Le-am arătat concret cum să-și stabilească un obiectiv de promovare organică pe LinkedIn. Apoi ce acțiuni zilnice au de făcut și ce să măsoare ca să atingă obiectivul.

Secretul 2 – Cum se face activarea secțiunilor pe LinkedIn
Le-am arătat live, direct la webinar, fiecare setare pe care o au de făcut pentru a-ți activa câmpurile esențiale ale profilului. Așa crește vizibilitatea profilului și clienții îi vor descoperi mai ușor.

Secretul 3 – Optimizarea profilului personal
Cum să-și optimizeze profilul de LinkedIn, astfel încât să-l transforme într-o pagină de vânzare. Cum să descrie fiecare secțiune și cum să se prezinte profesionist, ca vizitatorii să înțeleagă valoarea pe care o au de oferi.

Secretul 4 – Cum să-și crească rețeaua de conexiuni cu potențiali clienți
Filtrele de căutare avansată ca să poată identifica rapid utilizatorii relevanți pentru produsele sau serviciile lor. Și astfel, să se poată conecta doar cu aceștia, evitând conexiunile inutile.

Secretul 5 – Cele 15 minute zilnice care vor garanta succesul

Cele 3 acțiuni specifice pe care le avem de făcut ca să atragem potențialii clienți. Astfel, rețeaua va fi în continuă creștere și tot mai mulți potențiali clienți vor intra în contact cu ei.

Cel mai mult mi-a plăcut că am avut participanți foarte activi, mulți dintre ei mă vedeau și m-au văzut prima oară.

Au fost foarte mulți care sunt consultanți, care sunt antreprenori, freelanceri!

Au plecat cu posibilitatea de a stabili planul pe 6 luni, să vadă nișa și cum poate să o deservească, cum pot să transforme profilul lor într-o pagină de vânzare, ce greșeli să nu facă în promovarea organică și în generarea de conexiuni.

Cum să stabilească și cum să gândească propriul flux de generare de lead-uri și potențiali clienți, cum să se conecteze și pe ce criterii să se conecteze cu potențialii clienți și cum să-și seteze propriul plan de acțiune.

Cu alte cuvinte, a fost un webinar de succes din punctul meu de vedere, iar la final am avut și o surpriză pe care vreau să o împărtășesc cu tine.

Acest lucru este legat de lansarea programului care se numește LinkedIn Mastery.

Prin acest program, îmi propun să-i ajut pe cei care vor să facă cu adevărat o diferență în nișa lor și să utilizeze LinkedIn pentru a-și promova, vinde serviciile și produsele.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest program, dă click pe link-ul următor:

www.mihaimihalcea.ro/linkedin-mastery

Am învățat 4 lecții din acest webinar:


1. Niciodată să nu subestimezi potențialul vânzărilor online.

2. Dacă ai ceva de valoare, este o formă de egoism să nu o promovezi.
3. Caută resurse și mentori pentru a putea să accelerezi.
4. Adresează întrebările adecvate și răspunsurile vor veni.

În concluzie, dacă ai un produs, un serviciu, vrei să-ți dezvolți cariera sau brandul personal, afacerea sau să faci o diferență într-o anumită nișă, ia în considerare LinkedIn.

Iar dacă vrei să accelerezi în LinkedIn, hai să avem un apel de zoom prin care să înțeleg dacă te pot ajuta, pentru că vreau să accelerez în 2024 și să ajut cât mai mulți oameni să fructifice LinkedIn.


Mihai Mihalcea
Mihai Mihalcea

Sunt Antreprenor, Coach si Trainer! Ajut pe cei care isi doresc sa aiba o prezenta profesionista in LinkedIn, sa se faca remarcati ca antreprenori sau specialisti in domeniul lor. De asemenea ajut organizatii sa aiba o imagine unitara in LinkedIn, si sa isi consolideze Brandul pe care il reprezinta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.