In aceasta prima lectie a cursului te voi invata cum sa-ti setezi contul de LinkedIn. Iti voi arata statistici, iar astfel vei intelege de ce LinkedIn este un instrument foarte puternic pentru gasirea de profesionisti pentru afacerea ta sau de clienti adecvati! Intra pe www.linkedin.com si urmeaza instructiunile pentru generarea contului gratuit. In aceasta lectie iti voi mai explica care sunt diferentele dintr-un cont “Gratuit” si unul “Premium”. Iti sugerez sa incepi cu un cont “Gratuit”, sa-ti dezvolti reteaua de conexiuni si apoi sa decizi daca te ajuta un cont “Premium”. Un cont “Premium” vine cu resurse suplimentare ce ofera avantaje celor care vor sa foloseasca Linkedin pentru afacerea lor. Linkedin ofera posibilitatea sa testezi gratuit, timp de 30 de zile, contul “Premium” si apoi sa decizi daca te ajuta sau revii la un cont “Gratuit”.  Totusi, eu consider ca daca esti incepator in utilizarea Linkedin sa parcurgi acest curs si apoi sa stabilesti daca te ajuta contul “Premium”. In orice caz, e timpul sa-ti configurezi contul, astfel incat sa poți continua urmatoarea lecție a cursului.

Resurse descarcabile:

[dt_button link=”http://mihaimihalcea.ro/wp-content/uploads/2018/01/Setarea-contului-de-LinkedIn.pdf” target_blank=”false” button_alignment=”default” animation=”fadeIn” size=”medium” style=”default” bg_color_style=”custom” bg_color=”#0ca2e0″ bg_hover_color_style=”custom” bg_hover_color=”#444444″ text_color_style=”custom” text_color=”#ffffff” text_hover_color_style=”custom” text_hover_color=”#dddddd” icon=”fa fa-chevron-circle-right” icon_align=”left”]Setarea contului de LinkedIn[/dt_button]

Mihai Mihalcea
Mihai Mihalcea

Sunt Antreprenor, Coach si Trainer! Ajut pe cei care isi doresc sa aiba o prezenta profesionista in LinkedIn, sa se faca remarcati ca antreprenori sau specialisti in domeniul lor. De asemenea ajut organizatii sa aiba o imagine unitara in LinkedIn, si sa isi consolideze Brandul pe care il reprezinta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.