Iti poti creste afacerea sau brandul personal

Cu ajutorul programului Linked4You!

LinkedIn - Platforma Social Media de Business Numarul 1! 

Acceseaza programul la pret de prelansare!

Da vreau acest curs online! ▹Acces instant

O mica parte din ce vei invata in program...

 • Sa incepem!

 • Construieste-ti o baza solida

 • Creste-ti reteaua!

 • Conectarea cu Prospectii!

 • Apelul Telefonic!

 • Metoda de Actiune Zilnica!

Ce altceva vei mai invata in program:

 • Sa-ti optimizezi profilul de LinkedIn la nivel profesionist!
 • Sa-ti setezi profilul de LinkedIn, astfel incat sa devina un magnet pentru antreprenori, clienti, angajatori, parteneri adecvati!
 • Sa inveti sa generezi continuu leaduri si prospecti calificati!
 • Vei invata sa utilizezi LinkedIn de la un expert care isi dezvolta business-urile cu ajutorul acestui "Facebook pentru profesionisti"!
 • Multe alte setari si secrete mai putin cunoscute care sunt esentiale pentru succesul tau!
 • Vei invata in propriul ritm, cand ai timp, cat ai timp!

Ai auzit de:

 • Antreprenori care folosesc LinkedIn pentru a-si dezvolta afacerea?
 • Profesionisti care il folosesc pentru a gasi locul de munca visat?
 • Network Marketeri care il folosesc pentru a construi retele puternice si influente?
 • Specialisti care il folosesc pentru a deveni lideri de opinie in domeniul lor?
 • Companii care isi dezvolta strategia de comunicare in mediul adecvat?
 • Branduri cunoscute ce-si consolideaza imaginea si dezvolta piata?

Toate acestea sunt posibile cu o strategie adecvata in utilizarea LinkedIn!

Mie imi place sa predau aceast program. Dar aici e partea delicata: strategia fara o fundatie, este ca o barca cu panze fara panze. Degeaba esti pe mare si bate vantul, nu ai cum sa navighezi pentru ca nu o sa inaintezi, decat daca tragi la vasle. Si te intreb: daca navighezi pe un ocean ai vrea sa vaslesti sau sa navighezi cu toate panzele sus? Panza ta in LinkedIn este un profil care spune povestea ta. Un profil care atrage oamenii pe care iti doresti sa-i atragi si care te va ajuta sa iesi in evidenta ca profesionist pentru un parteneriat, pentru a fructifica o oportunitate de job sau pentru a atrage oamenii potriviti pentru echipa ta.

'Pot sa spun ca am avut parte de un training bine structurat si profesionist in urma caruia intrebarile si nelamuririle au ramas aproape inexistente. Recomand oricui are nevoie de o introducere in lumea LinkedIn-ului si asumarea acestuia ca si instrument de business sa apeleze la Mihai cu toata increderea."

Ionut Fodoca - Deputy General Manager at Termene.ro

"A fost un succes! Informatii foarte interesante si foarte bine structurate, avand in vedere timpul scurt pe care l-a avut la dispozitie. Lectii extrem de utile cu privire la utilizarea optima a retelei LinkedIn."

Roxana Nicolae - Proprietar franciza, Bizz.club Ploiesti.

"Am avut placerea sa particip la un curs de utlizare eficienta a platformei LinkedIn sustinut de Mihai. Desi cursul a fost la ora tarzie Mihai a dat dovada de entuziasm si profesionalism de nivel inalt si ne-a ajutat cu multe informatii si exemple utile."

Lorant Tamas -Process Automation and Data Collection Solution Specialist

Testeaza-l si daca nu iti e de folos, iti voi returna banii fara nici o intrebare!

Utilizare adecvata.

Vad atatia oameni care nu fructifica sau fructifica prea putin LinkedIn, cu profile neglijate, neoptimizate! Majoritatea spun ca nu inteleg LinkedIn sau ca nu functioneaza. Motivul pentru care nu functioneaza pentru ei este pentru ca au omis sa inteleaga cum functioneaza sau nu-si seteaza corect profilul, cand totul e la indemana!

Accesibilitate.

Ai posibilitatea sa accesezi tot ce am invatat eu in peste 2 ani de utilizare in care am acumulat o retea de peste 13.000 de utilizatori si care creste zilnic. Poti face asta accesand acest curs online pe care il poti accesa pe telefon, tableta, laptop etc., atunci cand ai timp, cat ai timp, fara sa te deplasezi la o sala de curs sau sa depinzi de programul meu.

Experienta practica.

Programul care te ajuta sa intelegi, pas cu pas LinkedIn si sa devi un expert in utilizarea lui. Ceea ce am facut eu, am devenit expert in utilizarea LinkedIn prin cursuri si practica (utilizarea LinkedIn in dezvoltarea afacerilor mele).

100% Garantie - Banii Inapoi

Garantia satisfactiei!

Suntem siguri ca vei fi impresionat/a de informatia valoroasa si practica, pe care o vei primi in acest program, incat iti oferim 100% GARANTIE PE SATISFACTIE – daca nu esti multumit/a de valoarea primita in training si consideri ca nu te poate ajuta in niciun fel, atunci ai 30 de zile din momentul achizitiei, sa ne ceri banii inapoi, scriindu-ne pe adresa: mihai@mihaimihalcea.ro. Iti vom returna banii, fara intrebari. Deci nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat.

Acceseaza programul la pret de prelansare!

Oferta speciala prelansare 1347  RON  570 RON

Da vreau acest curs online! ▹Acces instant


Acces pe viata!


Vei avea acces pe viata la video training-uri cu noile setari, resurse si informatii despre LinkedIn.

Acces 6 luni gratuit la grupul de suport (Mastermind Grup), unde vei putea adresa intrebari si unde vei primi suport direct.