Sale!

Workshop Linked4You

(6 customer reviews)

Original price was: lei705.00.Current price is: lei384.00.

Description

6 reviews for Workshop Linked4You

 1. Radu Pasca

  Sunt fun Linkedin, am rămas cu o părere foarte bună după ce am parcurs intregul curs. Initial mă gândeam, ce as putea învăța nou? Eu fiind un utilizator aproape zilnic :). Dar am avut plăcuta surpriză să fiu surprins de Mihai. Acest linkedin este in permanentă schimbare si eu il utilizez de departe la 50 la sută din potențial. Am fost abordat de mai multe ori de cei prezenți in Linkedin, mă întreb cum ar fi să-l folosesc la 100%? Ar fi wow!! Il recomand pe Mihai Mihalcea ca fiind un expert in utilizarea acestui portal. Un om frumos, deschis usor de abordat care îți oferă valoare, neconditionat! Foloseste cea mai mare platformă de profesioniști să te promovezi ca atare! Alege cursul si dezvăluie toate secretele!

 2. Mariana Prica

  Linked4You este un program de folos pentru antreprenori si profesionisti din orice business.
  Cu acest program am descoperit si invatat cum sa imi imbunatatesc profilul LinkedIn si sa il aduc la un statut cat mai aproape de unul profesionist. Dupa workshop numarul meu de conexiuni a crescut, stiu ce profil de client sa targetez in retea si sa folosesc proprietatile pe care LinkedIn le ofera.
  Ii multumesc luiihai Mihalcea pentru toate cele impartasite si il sustin in demersul sau de a contribui ca 1000 de romani sa aiba conturi profesionale de LinkedIn.

 3. Andrà Dinu

  Pentru mine LinkedIn este un tool ce m-a ajutat in ultimii 5 ani in multe situatii de business insa pana in momentul in care am parcurs cursul acesta nu ma gandeam sa pot realiza atat de multe lucruri prin intermediul acestei platforme. Mihai livreaza un curs Minunat, care ajuta cred pe oricine sa devina un bun utilizator al platformei si chiar sa exceleze. Am ramas profund impresionata de cate informatie de valoare am primit in cadrul acestui curs! Recomand cu mare drag! Keep on like this Mihai pentru ca esti super!

 4. Silvia Butcaru

  Mihai ofera un curs foarte bine structurat, aplicabil imediat. Daca ai nevoie de o strategie clara, directa pentru a folosi Linkedin ca intrument de crestere a vizibilitatii, cursul lui Mihai este exact ce iti trebuie.

 5. Lorant Tamas

  Iti multumesc frumos Mihai pentru informatiile impartasite! Datorita acestor cursuri si LinkedIn imi este mult mai usor dezvoltarea si mentinerea relatiilor, impartasind informatii relevante si aducand valoare adaugata in viata oamenilor si afacerilor acestora.
  Daca si tu ai obiective similare, recomand cu caldura sa iei legatura cu Mihai, chiar azi!

 6. Laura Radu

  Cursul lui Mihai a fost ca o pastila pe care o iei si iti rezolva imediat problema, sau te imbunatateste. Spun asta in sensul ca mi-a oferit incredibil de multa informatie de calitate intr-un singur curs, incat la final am realizat cat de putin stiam si cu ce bagaj de cunostinte am plecat datorita lui, aplicabil imediat. Sincer, a fost un curs care m-a ajutat foarte mult. Mihai este un adevarat profesionist de la care absolut oricine are de invatat in acest domeniu si il recomand cu cea mai mare incredere! Iti multumesc inca o data, Mihai, pentru tot!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.