“Ce iti doresti sa stii, din ceea ce nu stii deja?”

                                                                                                                                                             Christian Simpson
null

In calitate de COACH, te fac responsabil, nu pentru a-ti evalua munca, ci pentru a intari procesul ce-ti genereaza schimbarea pe care o VREI CU ADEVARAT!

Scopul meu in coaching este sa dezvolt constienta si sa cresc responsabilitatea visurilor tale!

Coaching-ul este procesul prin care participantul este inspirat sa isi faca cea mai inalta si mareata viziune despre sine, alaturi de COACH, care il asculta, incurajeaza si il mentine pe participant raspunzator in dezvoltarea lui pentru atingerea OBIECTIVELOR sale.

Procesul de coaching ofera promisiunea de indrumare a participantilor catre descoperiri neasteptat de semnificative.

Deseori COACH-ul asteapta din partea clientilor mai mult decat ar visa vreodata acestia de unii singuri si ii incurajeaza pe acestia, orice ar face in atingerea obiectivelor lor!

Scopurile mele sunt:

 • Sa-i fac pe oameni sa invete si sa ACTIONEZE, pentru ca in procesul de coaching nu esti deloc judecat
 • Mentinerea ciclului continuu de invatare, punere in practica si iar invatare
 • Determinarea clientilor in autoevaluarea experientelor, acolo fiind si locul unde se invata

In coaching-ul profesional, conversatia are 2 obiective:

 • Intareste invataturile
 • Instiga actiuni inteligente
 • Impartasind cu generozitate din experienta sa, Mihai Mihalcea este un partener de nadejde in calatoria pe care ai decis sa o faci pe drumul autocunoasterii si dezvoltarii personale. Printr-o atitudine joviala si deschisa te ajuta sa iesi din zona de comfort, sa identifici “punctele oarbe” si astfel solutiile apar firesc.
  Sedintele de coaching organizate de Mihai ofera fundatia pentru evolutie si succes.

  Anca Luben – Head of Planning at Thematic Channels
 • ”O singura sedinta de coaching a fost suficienta pentru a ma pune pe ganduri asupra a ceea ce sunt, ce vreau si cum pot obtine ceea ce imi doresc. Am invatat ca pentru a-mi urma visul si a obtine ceea ce imi doresc trebuie sa imi eliberez fricile, sa le las sa zboare, chiar asa am si facut! Am ales sa urmez aceste sedinte de coaching pentru a ma ajuta sa ma redescopar. In urma sedintelor, mi-am clarificat obiectivele si caile de actiune cu multa usurinta, mi-am restabilit increderea in mine si in puterea pe care o am, privesc si gandesc cu mai mult optimism in viata. Mi-am construit in minte o imagine a reusitei mele, pastrez aceasta imagine vie si nu o las sa dispara, pentru ca mintea mea va cauta mereu modalitati de a o dezvolta fara a ma gandi la obstacole. Am primit un puternic impuls sa imi urmez visul, acela de a-mi deschide propriul meu business.” Andreea Radu, antreprenor, Bucuresti

  Coaching