SOCIAL MEDIA
 • Un trainer foarte bun! Studentii au plecat foarte multumiti in urma trainingului pe tema “Impact pozitiv” si mult mai determinati.

  Bianca Draghici – Membru al departamentului de Sales & Partnerships la ASCIG
 • Impartasind cu generozitate din experienta sa, Mihai Mihalcea este un partener de nadejde in calatoria pe care ai decis sa o faci pe drumul autocunoasterii si dezvoltarii personale. Printr-o atitudine joviala si deschisa te ajuta sa iesi din zona de comfort, sa identifici “punctele oarbe” si astfel solutiile apar firesc.
  Sedintele de coaching organizate de Mihai ofera fundatia pentru evolutie si succes.

  Anca Luben – Head of Planning at Thematic Channels
 • Am avut placerea de a-l cunoaste pe Mihai Mihalcea la evenimentul de lansare a Bizz.club Ploiesti. Si inspiratia de a-l invita sa sutina momentul de training de la una din intalnirile noastre saptamanale. A fost un succes! Informatii foarte interesante si foarte bine structurate, avand in vedere timpul scurt pe care l-a avut la dispozitie. Cele 3 stadii ale antreprenorului si cateva lectii extrem de utile cu privire la utilizarea optima a retelei LinkedIn.

  Roxana Nicolae – Proprietar franciza la Bizz.club Ploiesti
 • Am avut placerea sa particip la un curs de utlizare eficienta a platformei LinkedIn sustinut de Mihai.
  Desi cursul a fost la ora tarzie Mihai a dat dovada de entuziasm si profesionalism de nivel inalt si ne-a ajutat cu multe informatii si exemple utile. Vreau sa ii multumesc si pe aceasta cale pentru timpul acordat si efortul depus.

  Lorant Tamas – Area Sales Manager SmartID Dynamics
 • Am apelat la Mihai datorita nevoii de business de a preda mai multe cunostinte echipei pe partea de utilizare LinkedIn. Pot sa spun ca am avut parte de un training bine structurat si profesionist in urma caruia intrebarile si nelamuririle au ramas aproape inexistente.
  Feedback-ul participantilor a fost unul pozitiv, au iesit din training mult mai lamuriti in tainele LinkedIn-ului si am toata increderea ca datorita lui Mihai ne vom folosi mai mult de acest instrument in cadrul companiei.

  Ionut Fodoca – Deputy General Manager at Termene.ro
 • “Am participat la Mastermind-ul organizat de Mihai Mihalcea cu tema “Cum sa devii o persoana cu influenta”. Asteptarile mele de la acest Mastermind erau sa aflu mai multe despre persuasiune, insa am primit mult mai mult de atat. Am cunoscut oameni de calitate din experienta carora am avut de invatat si care mi-au dat sfaturi foarte utile pentru dezvoltarea mea personala. Oameni care m-au sustinut si m-au ajutat in solutionarea provocarilor. Practic am gasit un mediu care m-a mentinut motivat si concentrat pe obiectivele personale in fiecare saptamana. Iti multumesc Mihai Mihalcea pentru aceasta opotrunitate minunata.” Andrei Agafita Fondator ObiceiurideSucces.ro

  Mastermind
 • ”O singura sedinta de coaching a fost suficienta pentru a ma pune pe ganduri asupra a ceea ce sunt, ce vreau si cum pot obtine ceea ce imi doresc. Am invatat ca pentru a-mi urma visul si a obtine ceea ce imi doresc trebuie sa imi eliberez fricile, sa le las sa zboare, chiar asa am si facut! Am ales sa urmez aceste sedinte de coaching pentru a ma ajuta sa ma redescopar. In urma sedintelor, mi-am clarificat obiectivele si caile de actiune cu multa usurinta, mi-am restabilit increderea in mine si in puterea pe care o am, privesc si gandesc cu mai mult optimism in viata. Mi-am construit in minte o imagine a reusitei mele, pastrez aceasta imagine vie si nu o las sa dispara, pentru ca mintea mea va cauta mereu modalitati de a o dezvolta fara a ma gandi la obstacole. Am primit un puternic impuls sa imi urmez visul, acela de a-mi deschide propriul meu business.” Andreea Radu, antreprenor, Bucuresti

  Coaching
 • „Pentru mine participarea la Grupul de Mastermind „Cele 21 de Legi supreme ale liderului” a fost o experienta foarte utila si, totodata, placuta. Am inteles cat de important este acest aspect al dezvoltarii personale – leadershipul, esential chiar, daca vrei sa reusesti si sa avansezi in orice faci. Am realizat ca cele 21 de legi enuntate de John C. Maxwell se regasesc in multe dintre situatiile si aspectele vietii de zi cu zi. Mi-a placut si interactiunea cu ceilalti participanti la grup de la care am avut de invatat si abia astept urmatorul Grup de Mastermind! Multumim!.” Luminita Rossi, Distribuitor Nu Skin, Bucuresti

  Mastermind
 • „Ma bucur foarte mult ca am avut inspiratia sa ma inscriu in Grupul de Mastermind care a avut ca tema „Cele 21 de Legi supreme ale liderului”. Pot spune ca am simtit schimbari dupa primele saptamani, mai ales ca eu merg pe principiul daca tot studiez ceva, hai sa si pun in practica. Am o mai mare claritate in ceea ce ma priveste, care imi sunt plusurile si minusurile, unde ma aflu in drumul meu spre a fi un lider, cum pot transforma minusurile in plusuri, dar cred ca cel mai important lucru este ca m-am redescoperit si ca prin ceea ce am ales sa fac pot aduce valoare in viata oamenilor. Si da, recuosc ca, in fiecare dimineata imi adresez aceasta intrebare magica „Cum si in viata cui pot aduce valoare astazi?” … iar seara realizez cu bucurie ca se poate … Sunt multe de spus dar astept cu nerabdare urmatorul Grup de Mastermind! E minunat sa ai in jurul tau oameni de calitate si de valoare care iti impartasesc cu drag din secretele succesului. Vrei sa fii LIDER, invata de la LIDERI! Multumesc Mihai Mihalcea, tot respectul si stima!” Valentina Iacob, Consultant – Sanatate si Frumusete, Bucuresti

FORMULAR DE CONTACT

Trimite mesajul tau acum. sterge campuri