null

In primul rand doresc sa te felicit pentru faptul ca ai realizat importanta unei investitii continue in propria persoana si pentru faptul ca vrei sa aflii mai multe despre posibilitatea de a te alatura grupului de Mastermind.

Aici te poti inscrie pentru a participa GRATUIT la un grup Mastermind bazat pe cartea „Cele 21 de legi supreme ale liderului” de John Maxwell.

Pana la inceperea intalnirilor de grup mai sunt:

2017/04/23 00:00:00
0
Locuri mai sunt disponibile

Grupul MasterMind nu este un club de carte. Este un grup de 7-12 oameni care gandesc la fel si care doresc sa treaca la un alt nivel in viata lor, prin dezvoltare personala.

Va fi un program cu o durata de 4 saptamani care iti va oferi oportunitatea sa iti unesti fortele si sa faci schimb de idei cu alti oameni care gandesc la fel si care sunt concentrati pe a avea rezultate la un nivel mai inalt, in orice domeniu al vietii lor. Sprijinul si ideile altora, la fel de hotarati, ne permit sa vedem lucrurile diferit si sa avem o noua perspectiva asupra obiectivelor personale si planurilor de actiune specifice fiecarui participant.

Obiective

[dt_vc_list]

  • Reunirea unor oameni care gandesc la fel si care sunt hotarati si motivati sa faca schimbari eficiente si durabile in vietile lor in cadrul unui grup.
  • Program de 4 saptamani (o intalnire saptamanala) pe baza cartii „Cele 21 de legi supreme ale liderului” de John C. Maxwell.
  • Confidentialitate si sustinere profesionala cu ajutorul unei programe, acordand un deosebit respect pentru confidentialitatea fiecarui participant, precum si timpul fiecarui participant.
[/dt_vc_list]
[dt_vc_list]

  • Dedicare din partea mea, sa ofer cel mai bun material in timpul alocat la standardele cele mai ridicate ale profesionalismului.
  • Generarea de idei si pareri care vor ajuta la modelarea priceperii materialului, intr-un mod superior. simplei citiri a unei carti pe cont propriu. Ne vom uni mintile pentru a deveni o super-minte (mastermind).
  • Ridicarea nivelului de constienta si pricepere, legata de cum sa evoluezi ca lider eficient.
[/dt_vc_list]
[dt_quote]

Accesul in acest Mastermind e GRATUIT, va exista doar un cost modic pentru inchirierea locatiei, daca va fi cazul.
[/dt_quote]

Grup de 7-12 persoane!