null

In primul rand doresc sa te felicit pentru faptul ca ai realizat importanta unei investitii continue in propria persoana si pentru faptul ca vrei sa aflii mai multe despre posibilitatea de a te alatura grupului de Mastermind.

Aici te poti inscrie pentru a participa GRATUIT la un grup Mastermind bazat pe cartea „Cele 21 de legi supreme ale liderului” de John Maxwell.

Pana la inceperea intalnirilor de grup mai sunt:

2017/04/23 00:00:00
0
Locuri mai sunt disponibile

Grupul MasterMind nu este un club de carte. Este un grup de 7-12 oameni care gandesc la fel si care doresc sa treaca la un alt nivel in viata lor, prin dezvoltare personala.

Va fi un program cu o durata de 4 saptamani care iti va oferi oportunitatea sa iti unesti fortele si sa faci schimb de idei cu alti oameni care gandesc la fel si care sunt concentrati pe a avea rezultate la un nivel mai inalt, in orice domeniu al vietii lor. Sprijinul si ideile altora, la fel de hotarati, ne permit sa vedem lucrurile diferit si sa avem o noua perspectiva asupra obiectivelor personale si planurilor de actiune specifice fiecarui participant.

Obiective

  • Reunirea unor oameni care gandesc la fel si care sunt hotarati si motivati sa faca schimbari eficiente si durabile in vietile lor in cadrul unui grup.
  • Program de 4 saptamani (o intalnire saptamanala) pe baza cartii „Cele 21 de legi supreme ale liderului” de John C. Maxwell.
  • Confidentialitate si sustinere profesionala cu ajutorul unei programe, acordand un deosebit respect pentru confidentialitatea fiecarui participant, precum si timpul fiecarui participant.
  • Dedicare din partea mea, sa ofer cel mai bun material in timpul alocat la standardele cele mai ridicate ale profesionalismului.
  • Generarea de idei si pareri care vor ajuta la modelarea priceperii materialului, intr-un mod superior. simplei citiri a unei carti pe cont propriu. Ne vom uni mintile pentru a deveni o super-minte (mastermind).
  • Ridicarea nivelului de constienta si pricepere, legata de cum sa evoluezi ca lider eficient.
Accesul in acest Mastermind e GRATUIT, va exista doar un cost modic pentru inchirierea locatiei, daca va fi cazul.

Grup de 7-12 persoane!

Un trainer foarte bun! Studentii au plecat foarte multumiti in urma trainingului pe tema “Impact pozitiv” si mult mai determinati.

Bianca Draghici – Membru al departamentului de Sales & Partnerships la ASCIG

“Am participat la Mastermind-ul organizat de Mihai Mihalcea cu tema “Cum sa devii o persoana cu influenta”. Asteptarile mele de la acest Mastermind erau sa aflu mai multe despre persuasiune, insa am primit mult mai mult de atat. Am cunoscut oameni de calitate din experienta carora am avut de invatat si care mi-au dat sfaturi foarte utile pentru dezvoltarea mea personala. Oameni care m-au sustinut si m-au ajutat in solutionarea provocarilor. Practic am gasit un mediu care m-a mentinut motivat si concentrat pe obiectivele personale in fiecare saptamana. Iti multumesc Mihai Mihalcea pentru aceasta opotrunitate minunata.” Andrei Agafita Fondator ObiceiurideSucces.ro

Mastermind

„Pentru mine participarea la Grupul de Mastermind „Cele 21 de Legi supreme ale liderului” a fost o experienta foarte utila si, totodata, placuta. Am inteles cat de important este acest aspect al dezvoltarii personale – leadershipul, esential chiar, daca vrei sa reusesti si sa avansezi in orice faci. Am realizat ca cele 21 de legi enuntate de John C. Maxwell se regasesc in multe dintre situatiile si aspectele vietii de zi cu zi. Mi-a placut si interactiunea cu ceilalti participanti la grup de la care am avut de invatat si abia astept urmatorul Grup de Mastermind! Multumim!.” Luminita Rossi, Distribuitor Nu Skin, Bucuresti

Mastermind

„Ma bucur foarte mult ca am avut inspiratia sa ma inscriu in Grupul de Mastermind care a avut ca tema „Cele 21 de Legi supreme ale liderului”. Pot spune ca am simtit schimbari dupa primele saptamani, mai ales ca eu merg pe principiul daca tot studiez ceva, hai sa si pun in practica. Am o mai mare claritate in ceea ce ma priveste, care imi sunt plusurile si minusurile, unde ma aflu in drumul meu spre a fi un lider, cum pot transforma minusurile in plusuri, dar cred ca cel mai important lucru este ca m-am redescoperit si ca prin ceea ce am ales sa fac pot aduce valoare in viata oamenilor. Si da, recuosc ca, in fiecare dimineata imi adresez aceasta intrebare magica „Cum si in viata cui pot aduce valoare astazi?” … iar seara realizez cu bucurie ca se poate … Sunt multe de spus dar astept cu nerabdare urmatorul Grup de Mastermind! E minunat sa ai in jurul tau oameni de calitate si de valoare care iti impartasesc cu drag din secretele succesului. Vrei sa fii LIDER, invata de la LIDERI! Multumesc Mihai Mihalcea, tot respectul si stima!” Valentina Iacob, Consultant – Sanatate si Frumusete, Bucuresti