Secțiunea “Furnizează Servicii” din LinkedIn!

Iată cum poți să-ți promovezi serviciile și produsele B2B și B2C prin Secțiunea “Furnizează Servicii” din LinkedIn, cea mai profesionistă rețea socială.

Secțiunea “Furnizează Servicii” din LinkedIn!

Nu de foarte mult timp LinkedIn a lansat această nouă setare care ajută la promovarea serviciilor. 

Dacă până acum ne gândeam la LinkedIn și înțelegeam mai mult despre Job-uri și B2B, iată acum înțelegem foarte clar că avem la îndemână un instrument foarte puternic de promovare. 

Că să apară în profilele noastre această funcționalitate, mai întâi trebuie activată. 

În momentul când scriu acest articol, această are 4 secțiuni mari: 

 1. About 
 2. Services provided
 3. Media
 4. Reviews

Acestea sunt cele mai importante secțiuni care pot promova serviciile tale!

Eu sunt sigur că dacă le iei în considerare și faci un marketing adecvat, această secțiune de furnizare servicii va deveni unul dintre canalele tale principale de generare de clienți notorietate și relevanță în nișa în care vrei să te poziționezi ca expert.

Secțiunea “Furnizează Servicii” din LinkedIn e foarte utilă!

De asemenea vei găsi și un “Admin view”, un meniu unde ai acces la proiectele la care ai răspuns, cererile de servicii din partea potențialilor clienți cât și lista cu review-uri și statusul acestora.

La secțiunea descriere se pot seta 500 de caractere (din punctul meu de vedere destul de restrictiv), iar aici se poate face un marketing foarte bun pentru a genera oportunități de vânzare. 

La secțiunea media, se pot urca capturi de ecran cu testimoniale și mesaje de la clienți ce pot “vinde fără să vindem”.

Review-urile sunt vitale pentru mediul online atunci când vrei să te promovezi pentru că este o metodă de a vinde fără să vinzi iar oamenii se vor convinge singuri că ești consultantul cu care vor să colaboreze, văzând experiența ta de lucru cu alți clienți.

Eu ajut mulți consultanți și oameni de vânzări să seteze adecvat secțiunea de furnizare servicii și pentru că vreau să ajut din ce în ce mai mulți oameni și mai rapid am făcut un workshop gratuit pe care îl poți accesa pe link-ul de mai jos.

Dacă ți-a plăcut acest articol te rog scrie mai jos părerea ta.

Spor în toate cele bune!


Mihai Mihalcea
Mihai Mihalcea

Sunt Antreprenor, Coach si Trainer! Ajut pe cei care isi doresc sa aiba o prezenta profesionista in LinkedIn, sa se faca remarcati ca antreprenori sau specialisti in domeniul lor. De asemenea ajut organizatii sa aiba o imagine unitara in LinkedIn, si sa isi consolideze Brandul pe care il reprezinta!

  2 replies to "Secțiunea “Furnizează Servicii” din LinkedIn! "

  • Muntean Camelia

   Interesantă ideea “vinde fără să vindem”. Nu am abilități de comunicare verbală prea grozavă dar din spatele calculatorului cred se pot face multe dacă știi cum să-l folosești.

   • Mihai Mihalcea

    E una din abilitățile pe care pariez și eu pentru viitorul vânzărilor. Te gâdești la un curs de copywriting?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.